Pred odlazak u Batajnicu (foto: Branko Petrović)
Pred odlazak u Batajnicu (foto: Branko Petrović)
29.09.2021, 09:23

Deset tehničara Doma zdravlja Valjevo u KOVID bolnici Batajnica

č: | fb:

Grupa od deset medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo otputovala je na ispomoć u KOVID bolnicu u Batajnici.

 

Ispratili su ih direktor dr Bojana Janković i glavna sestra Doma zdravlja Gordana Simić. U novom talasu pandemije ovo je prvi put da osoblje Doma zdravlja bude angažovano u Batajnici, u prethodnom talasu to se desilo tri puta.

 

U grupi su zaposleni iz Službe opšte medicine, Hitne pomoći, Službe kućne nege i lečenja i Patronaže. U KOVID bolnici Batajnica radiće tri nedelje. Obezbeđeni su im hotelski smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice.

 

Uz rad u KOVID režimu i vakcinaciju građana, ispomoć u Batajnici je još jedan od "frontova" na kojima se Dom zdravlja Valjevo angažuje u suzbijanju pandemije u našoj zemlji.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 1 sati 9 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar