Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
23.05.2014, 13:01

Za vikend čišćenje Valjeva

č: | fb:

U subotu i nedelju Valjevo će čistiti volonteri i zaposleni u gradskim javnim preduzećima, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Akcija će biti organizovana u klisuri reke Gradac, parku na Jadru, koritu Ljubostinje i Perajice, stadionu Budućnosti na Pećini, Ulici Dimitrija Tucovića, dvorištu Opšte bolnice, Jezeru kod Elektrodistribucije, na uglu između ulica Rudnička i Đure Jakšića, kao i deo kod „stepenica“ između Ulice Jovana Dučića i Naselja Sretena Dudića,odnosno  prostor između igrališta ZSK-a i Strelišta, parcele uz Ulicu Nikole Tesle, te gradilište zgrade za socijalno stanovanje u Kolubari 2.

Volonteri su pozvani da ponesu alat i da se „adekvatno buku i obuju“, mada je Gradski zavod za javno zdravlje juče upozorio organizatore sličnih aktivnosti kako je njihova „obaveza da učesnike akcija adekvatno opreme“.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 54 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 32 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 35 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.