Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
23.05.2014, 13:01

Za vikend čišćenje Valjeva

č: | fb:

U subotu i nedelju Valjevo će čistiti volonteri i zaposleni u gradskim javnim preduzećima, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Akcija će biti organizovana u klisuri reke Gradac, parku na Jadru, koritu Ljubostinje i Perajice, stadionu Budućnosti na Pećini, Ulici Dimitrija Tucovića, dvorištu Opšte bolnice, Jezeru kod Elektrodistribucije, na uglu između ulica Rudnička i Đure Jakšića, kao i deo kod „stepenica“ između Ulice Jovana Dučića i Naselja Sretena Dudića,odnosno  prostor između igrališta ZSK-a i Strelišta, parcele uz Ulicu Nikole Tesle, te gradilište zgrade za socijalno stanovanje u Kolubari 2.

Volonteri su pozvani da ponesu alat i da se „adekvatno buku i obuju“, mada je Gradski zavod za javno zdravlje juče upozorio organizatore sličnih aktivnosti kako je njihova „obaveza da učesnike akcija adekvatno opreme“.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 1 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...