Pantićeva od Nušićeve do Uzun Mirkove (foto: Đorđe Đoković)
Pantićeva od Nušićeve do Uzun Mirkove (foto: Đorđe Đoković)
12.06.2022, 07:56

Demanti objavljene informacije

č: | fb:

U tekstu objavljenom dana 10. juna 2022. godine objavili ste sledeći navod: "Naime, 3. aprila na Biračkom mestu Dublje, socijalisti su dobili 101 glas, a za SNS je glasalo samo 14, što je bio neviđeno loš rezultat naprednjaka. Nakon ponovljenog glasanja i nakon što su meštani Dublja dobili asfalt, situacija je bila obrnuta – za naprednjake je glasalo 115, a socijalisti
su dobili 14 glasova!".


Informacija koju ste izneli u pogledu broja glasova na izborima 3. aprila nije tačna. Shodno Zakonu o informisanju Javni interes , Član 15 ,stav 1. (istinito, nepristrasno, pravovremeno i potpuno informisanje svih građana Republike Srbije) molimo Vas da objavite ispravku netačne informacije.

 

Istinita informacija je: Srpska napredna stranka je na izborima koji su održani 3. aprila osvojila 101 glas, a Socijalistička partija Srbije 14 glasova. Na ponovljenim izborima održanim 16. aprila Srpska napredna stranka je osvojila 115 glasova birača.

 

Verujući da je došlo do nenamerne greške i evidentne permutacije izbornog rezultata bez pristrasnosti i loših namera, a zarad objektivne i potpune informisanosti građana molimo Vas da shodno profesionalnoj praksi izvršite ispravku netačnih navoda u tekstu.

Aktuelno