Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
08.09.2022, 08:14

Jesenji Sajam zapošljavanja - "U susret novim investicijama"

č: | fb:

Gradska uprava Valjevo, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala Valjevo, organizuje jesenji Sajam zapošljavanja u četvrtak, 8. septembra na Gradskom trgu u Valjevu, od 13 do 16 časova, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Kako se navodi u saopštenju, Sajam zapošljavanja je tematskog karaktera "U susret novim investicijama",a  dolazak su najavili najveći poslodavci u našem gradu, i to nemačke kompanije "Hansgrohe" i "Bizerba", kao i SE&CO.KG, "Gorenje", "Valy", "Urban Tehnich", "Turna Plastik" i mnoge druge kompanije, koje će nezaposlenima ponuditi više od 500 slobodnih radnih mesta.

 

"Ovo je prilika da sva nezaposlena lica dođu i raspitaju se o potencijalnim radnim mestima. Nama je drago što je u prethodnih godinu dana nezaposlenost u Valjevu sa 4600, spala za oko 700 lica i sada je to broj od 3890. Nastavljamo dalje, jer nas očekuju nova radna mesta. Do kraja sledeće godine, zahvaljujući odgovornoj politici gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića i podršci od strane Republike Srbije, dovođenjem novih investitora, dobijamo 2300 novih radnih mesta", rekao je član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Marko Jevtić.

 

Kako je rečeno u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, od obrazovnih profila najtraženija će biti zanimanja iz oblasti saobraćaja, mašinstva, elektro struke, prerade plastike, građevinarstva, ekonomije, administracije, a posla će biti za sve nivoe obrazovanja.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 8 sati 20 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...