Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.10.2022, 13:45

Krivične prijave protiv osumnjičenih za krađu goriva iz kamiona

č: | fb:

Valjevska policija rasvetlila je osam teških krađa i podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu protiv dva devetnaestogodišnjaka i jednog dvadesetogodišnjaka iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su, od avgusta do oktobra, iz osam kamiona koji su se nalazili na privatnim posedima, ukrali 1485 litara dizel goriva, tako što su bušili rezervoare i istakali gorivo. Procenjuje se da su na ovaj način oštetili vlasnike za oko 326.700 dinara.

 

Policija je od osumnjičenih oduzela šrafilicu i tri kanistera u kojima se nalazilo 60 litara dizel goriva, koje će biti vraćeno vlasnicima.

 

Takođe, dvojica muškaraca, starosti 49 i 39 godina, terete se da su od njih kupovali gorivo, pa su protiv njih podnete krivične prijave za prikrivanje.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 5 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...