Prostorije SSP u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SSP u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
22.03.2023, 07:57

Povereništvo SSP: Valjevo je iznad svake političke partije

č: | fb:

"Nažalost, ni tako važan dan, dan u kome se obeležava Dan Valjeva, ne može proteći bez pokušaja 'gospode' iz SNS-a da 'uberu' po neki 'sitni' politički poen. Umesto da uvaženim sugrađankama i sugrađanima čestitaju Dan Valjeva, politički 'maheri' dosetili su se da povodom ovog važnog dana izađu u javnost kroz saopštenje 'skaradnog' naziva: 'Mi gradimo, Socijalistička Partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva'. Želimo u ime gospode iz SNS-a da se izvinimo svim građanima Valjeva, jer je i nas kao i Vas, sramota njihove sramote", navodi u saopštenju za javnost Stranka slobode i pravde Povereništvo u Valjevu i dodaje:

 

"Saopštenje očigledno 'sklepano' na brzinu, kao što su i izborna obećana zaboravili brzo nakon izbora, počinje rečenicom: 'Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali'. Jedno se 'dotičnima' mora priznati, odlični su u zaboravljanju, obmanama i manipulacijama.

 

Krenimo redom. Zaboravili su politički 'lisci' obećanje da će rekonstruisati bolnicu, o čijem značaju za život svakog od nas je suvišno i govoriti. O gasifikaciji kojom bi se smanjilo zagađenje vazduha da i ne govorimo. Predmet – 'Zaboravljanje obećanja datih građanima Valjeva' položili su sa čistom desetkom. Njihova obećanja možemo do sutra da nabrajamo… Istinu, oni nazivaju dvojako, zovu je obmana i manipulacija", stoji u saopštenju.

 

Na kraju saopštenja, Valjevsko Povereništvo SSP dragim građanima Valjeva čestita Dan grada, a 'gospodi iz SNS-a' upućuje 'dobronameran savet': "Politička prepucavanja sa političkim neistomišljenicima i 'jeftine' pokušaje 'ubiranja' političkih poena ostavite za neki drugi dan. Grad Valjevo je iznad svake političke partije".

 

 

 

Aktuelno