Viši sud Beograd (foto: Kolubarske.rs)
Viši sud Beograd (foto: Kolubarske.rs)
07.07.2023, 11:17

Policajka iz Valjeva puštena iz pritvora

č: | fb:

Policijska službenica iz Valjeva Katarina Petrović puštena je iz pritvora. To je potvrđeno za N1 u Višem sudu u Beogradu. 

 
Policajki je pritvor ukinut jer su prestale okolnosti zbog kojih joj je određen, rečeno je za N1 u sudu. Ona se u pritvoru nalazila od 3. jula, a uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja.
 
 
Policajki iz Valjeva prethodno je produžen pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj kada je podatke iz informacionog sistema MUP-a Srbije o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovao Nikola Petrović fotografisala i prosledila narodnoj poslanici Mariniki Tepić.
 
 
Tepić je u Skupštini Srbije 13. juna postavila pitanje da li je tačno da su analize krvi Petrovića pokazale da je bio pozitivan na alkohol i kokain. Snimak tog svog pitanja objavila je 14. juna na Tviteru. Potom je dokumenta koja to dokazuju objavila 18. juna na svom Tviter nalogu.
 
 
U dokumentu MUP-a koji je Tepić objavila navodi se da je Petrović u trenutku sudara imao 0.41 promil alkohola u krvi, kao i da je bio pozitivan na kokain.
 

Aktuelno

Nelegalni objekat na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Nelegalni objekat se pojačao baštom Pre 18 sati 8 minuta

Moć investitora ili nemoć Grada?

Umesto da bude uklonjen, prema Rešenju građevinskog inspektora od 17. januara, ugostiteljski objekat u centru Divčibara radi "punom parom" i to pojačan baštom. U Gradskoj upravi pre dva meseca...  · 11 komentara

 (foto: )
Organizator Ujedinjeno Valjevo može Pre 16 sati 4 minuta

Tribina "Za zdrav vazduh i bez rudnika"

Koalicija "Svanuće - Ujedinjeno Valjevo može" organizuje tribinu na temu zaštite životne sredine "Za zdrav vazduh i bez rudnika". Tribina će biti održana u Holu Centra za kulturu u 19 časova.  · 4 komentara