Saobraćajka u Karađorđevoj (foto: Đorđe Đoković)
Saobraćajka u Karađorđevoj (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2015, 08:53

Lakše povređen vozač motora

č: | fb:

U saobraćajnoj nezgodi, koja se prošle noći pred ponoć dogodila u Karađorđevoj kod Prve osnovne škole, lakše je povređen vozač motora. On je, prema nezvaničnim saznanjima Kolubarskih.rs, u nastojanjima da izbegne biciklistu, koji mu je „ušao u putanju“, udario u putnički automobil.

U Stanici saobraćajne policije (SSP) PU Valjevo danas nisu bili voljni da nam daju ni osnovne podatke o učesnicima u toj nezgodi. „Niko nije ozbiljnije povređen, da jeste – znao bih. To vam je dovoljno!“, rekao je dežurni koji se javio na telefonski poziv SSP.

Policija je obavila uviđaj, a učesnici u saobraćajnoj nezgodi će, po dobijenom zapisniku, sami voditi postupak kod osiguravajućih društava za eventualnu nadoknadu štete.

 

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 3 sati 4 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 8 sati 14 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar