VIP (foto: Đorđe Đoković)
VIP (foto: Đorđe Đoković)
10.07.2014, 15:03

Bolja mreža u Valjevu

č: | fb:

Nakon modernizacije opreme u Valjevu obezbeđena je veća pokrivenost signalom na otvorenom i unutar objekata, kao i bolji kvalitet razgovora, rekli su danas novinarima predstavnici kompanije Vip mobile. Nova oprema je spremna i da podrži mrežu četvrte generacije.

Vip mobile će do kraja godine uložite 23 miliona evra u modernizaciju 2G i 3G mreže širom Srbije, a Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde, kazao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Vip, koji je član Telekom Austrija Grupe, je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 807,2 miliona evra. Ima više od dva miliona aktivnih korisnika i zapošljava više od 900 stručnjaka i menadžera. Ovo je jedna od kompanija koja je u vreme majskih poplava pomogla ugroženom stanovništvu.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 29 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara