Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2017, 14:03

Uhapšeni zbog porodičnog nasilja

č: | fb:

Policija je uhapsila muškarca iz Ljiga i Uba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.

 

S.V. (61) iz Ljiga sumnjiči se da je supruzi nožem naneo više povreda po licu, vratu i ruci. Njoj su uOpštoj bolnici Valjevo konstatovane lake telesne povrede i zadržana je na daljem lečenju. Muškarcu iz Ljiga je određen pritvor do 30 dana.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, na Ubu je uhapšen S.P. iz te varošice, koji se sumnjiči da je vređao ženu i ćerku, i da im nije dozvolio da uđu u kuću.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biće priveden nadležnom tužiocu.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 6 sati 12 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 4 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 11 sati 22 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara