Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
08.09.2017, 06:50

Program i pokloni za prvake

č: | fb:

Na Gradskom trgu juče je organizovan program za đake prvake, kojima je u znak srećnog početka školovanja gradončelnik Slobodan Gvozdenović poklonio pernice i sveske.

 

Program za prvake na Gradskom trgu

Program za prvake na Gradskom trgu (Foto: Đorđe Đoković)

"Mi stariji volimo da ponavljamo da je od kolevke pa do groba najlepše đačko doba, i ima vremena da se u to i vi uverite. Želim vam puno sreće, puno petica, uspeha, ljubavi, aplauza, golova i koševa, iznad svega sreće. I družite se. Srećno!", poručio je prvacima gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

Gvozdenović i Bogojević sa prvacima

Gvozdenović i Bogojević sa prvacima (Foto: Đorđe Đoković)

 

U programu koji je organizovan za 755 prvaka valjevskih osnovnih škola, njihove učitelje i roditelje, učestvovali su Centar za kulturu, učenici petog razreda OŠ "Seste Ilić" i glumica Angelina Lukić, koja je ovaj put bila u ulozi Dobre vile kojoj su se deca posebno obradovala.

Angelina Lukić i đaci Pete škole

Angelina Lukić i đaci Pete škole (Foto: Đorđe Đoković)

 

Đaci Pete škole

Đaci Pete škole (Foto: Đorđe Đoković)

Među valjevskim prvacima, koji su ispunili Gradski trg radošću, smehom i grajom, izdvojili su se đaci OŠ "Milovan Glišić" koji su jedini nosili đačke uniforme ili kecelje. Tako obučeni bili su zanimljivi svojim drugarima iz drugih škola, ali i roditeljima. 

Prvaci

Prvaci (Foto: Đorđe Đoković)

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 21 sati 44 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara