Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
10.09.2018, 13:54

Uhapšen zbog napada na službeno lice, nanošenja povreda...

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila S. Ž. (20) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, teška telesna povreda, laka telesna povreda i teška krađa u pokušaju.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, S. Ž. se sumnjiči da je oko ponoći u ugostiteljskom objektu u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru, gde je organizovana proslava punoletstva, razbijao flaše i čaše zbog čega su ga vlasnik objekta i organizator proslave udaljili. 

 

"Dok se udaljavao, on je bacio flašu ka gostima ispred objekta i pogodio u predelu glave majku čije je dete proslavljalo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede. Potom je razvalio ulazna vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini a kada je ugledao vlasnika počeo je da beži i tom prilikom, kako se sumnja, drvenim predmetom udario mladića koji je prolazio ulicom. Policijski službenici su ga ubrzo pronašli, a S.Ž. je, nakon što ih je vređao i psovao, jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede", navodi se u saopštenju.

 

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...