Registracija Prijava preko FB
Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2019, 11:26

Gost "Razgovora pod lipom" gradonačelnik Šapca

č: | fb:

U okviru građanskih protesta #1od5miliona, nstavlja se serija "Razgovora pod lipom" na platou stare Železničke stanice.  Večeras, (petak, 5. 07.) od 20 časova gost će biti gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

 

"U želji da proverimo da li je u Šapcu baš toliko loše, kao što često govore najviši predstavnici naprednjačke vlasti u Valjevu, ovog petka na Razgovore pod lipom pozvali smo gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića. Naziv tribine je Slobodna šabačka čivija i naprednjačka valjevska podvala”, navode organizatori građanskih protesta #1od5miliona.

 

Bićemo u prilici da čujemo kako funkcioniše jedna, po mnogo čemu, drugačija lokalna vlast od ove naše.

 

Organizatori pozivaju sugrađanke i sugrađne da se iz prve ruke uvere u to da li se u optužbama valjevskih naprednjaka na račun opozicionog Šapca krije i nešto više od uobičajenog valjevsko-šabačkog rivaliteta.  

 

Aktuelno

Emanuel Makron i Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Trupni portret Pre 8 sati 27 minuta

Veličačačanstveni doček Makrona

Poseta Makrona, a kako bi drugačije, je bila veličačačanstvena. Još jedan pre'stava, u kojoj je Vučić jedini pobednik. Makron, "divni narod", nesrećeni Miki, Kosovo i Evropa, su tek epizodisti....  · 1 komentar

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 11 sati 31 minuta

NUNS: Podrška Dariji Ranković

Nezavisno udruženje novinara Srbije poziva nadležne institucije da preduzmu neophodne radnje kako bi zaštitili Dariju Ranković, urednicu portala Kolubarske i našu članicu, od pritisaka i progona...