Bilbord - Doček Srpske nove 2020. (foto: Đorđe Đoković)
Bilbord - Doček Srpske nove 2020. (foto: Đorđe Đoković)
09.01.2020, 10:07

Doček Srpske nove godine uz Divlji kesten

č: | fb:

Grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo organizuju doček Srpske nove godine na Gradskom trgu, 13. januara od 21 čas.

 

Sudeći prema bilbordu, postavljenom ispred Gradske kuće, Srpsku novu godinu dočekaćemo uz Igora Starovića i Divlji kesten.

 

Novogodišnja žurka počinje u 21 čas kada će nastupiti domaće snage Peđa Pilot Bluz bend, a potom od 22.30 na binu izlazi Igor Starović i Divlji kesten.

 

Kako piše na bilbordu, "tačno u ponoć vatromet, novogodišnja čestitka i dalje Igor Starović i Divlji kesten". Nije precizirano koliko "dalje" će trajati svirka Igora Starovića i njegovog benda koja košta 470 hiljada dinara sa PDV-om.

 

Ni u konkursnoj dokumentaciji za javnu nabavku usluga izvođenja glavnog koncerta u okviru manifestacije "Doček Srpske nove 2020. godine", kroz pregovarački postupak, nije precizirano koliko će trajati "glavni koncert" - nastup Igora Starovića.

 

Kako je napisamo u konkrsnoj dokumentaciji, "Radno telo manifestacije Doček Srpske nove godine je odlučilo da Valjevce u Novu godinu po Julijanskom kalendaru uvedu Igor Starović i njegov bend", a cena je "utvrđena istraživanjem tržišta".

 

Aktuelno