PK Valis (foto: PK Valis)
PK Valis (foto: PK Valis)
09.10.2023, 08:29

Plivači Valisa uspešni na plivačkom mitingu "Leskovački pobednik"

č: | fb:

Plivači valjevskog PK Valis osvojili su ukupo 15 medalja na 13. Međunarodnom plivačkom mitingu "Leskovački pobednik", gde je nastupilo 420 plivača iz Bugarske, Moldavije, Severne Makedonije i Srbije.

 

"Valis" je nastupio sa sedam plivača. Najuspešnija takmičarka je bila Maša Radojević sa osvojenih pet medalja, od kojih četiri zlatne i jednu srebrnu. Maša je bila najuspešnija u svojoj kategoriji u disciplinama 50 metara i 100 metara slobodno, 50 metara i 100 metara leđno, a u disciplini 50 metara delfin je stigla do srebra.

 

Andrej Milivojević je osvojio čak sedam medalja, od kojih četiri srebrne i tri bronzane, on je bio drugoplasiran u svojoj kategoriji u disciplinama: 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 50 metara delfin, i 100 metara prsno. Do trećeg mesta je stigao u disciplinama: 50 metara prsno, 100 metar slobodno i 100 metara leđno.

 

Andrijana Marić je u disciplini 100 mtara slobodno osvojila srebro, dok je u disciplini50 metara leđno stigla do treće pozicije.

 

Đurđa Jovančić je u disciplini 100 metara leđno osvojila srebrnu medalju u svojoj kategoriji.

 

Na ovom takmičenju nastupili su i Đorđe Živković, Jakov Žugić i Emilija Krstajić.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 47 sekundi

Voda na Divčibarama se ne preporučuje za piće

JKP "Vodovod Valjevo" podsećao potrošače da je i dalje na snazi Preporuka iz septembra 2022. godine, da se voda na Divčibarama ne preporučuje za piće zbog fizičko-hemijske neispravnosti.