Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
22.11.2015, 09:36

Derbi dobio Valis 93

č: | fb:

U Prvoj B ligi za vaterpoliste odigrana su tri kola. Od valjevskih klubova bolji učinak ima Valis 93, koji je pobedio Partizan 2 sa 6:5, igrao nerešeno u Banja Luci 11:11, a juče na beogradskoj Banjici dobio gradski derbi sa 12:5 iako je Valis poveo sa 2:0.

Odlučio je kontinuitet treninga Valisa 93, odnosno kasno okupljanje Valisa. Za Valis 93 tri gola postigao je Pelemiš, a po dva su dali Savić, Dan i Bulajić. Dvostruki strelci za Valis bili su Tešić i Đurović.

Takođe raduje da je protiv Partizana 2, Luka Gligorijević za Valis 93 dva puta pogodio gol, kao i Nikola Pivić, odnosno Tešić, kod Valisa na utakmici sa Novim Beogradom, koju su Valjevci izgubili u Kragujevcu (14:18), gde su domaćini pošto balona u Petnici još nema.  Na toj utakmici Aleksić je postigao 6, a Đurović 3 gola.

Valis 93 sarađuje sa Partizanom, a Valis sa kragujevačkim Radničkim. Ipak, Valjevo nema ni masovnost, ni kvalitet, ni uslove za dva vaterpolo kluba!

Na tabeli trenutno vodi Singidunum.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 6 sati 50 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 4 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 12 sati

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara