Valis 93 - Valis (foto: Đorđe Đoković)
Valis 93 - Valis (foto: Đorđe Đoković)
30.11.2015, 10:46

Valis 93 ne posustaje

č: | fb:

U 4. kolu Prve B lige u vaterpolu, igranom za vikend, Valis 93 je na bazenu „11. april“ u Beogradu, kao gost, pobedio Novi Beograd sa 16:3 (4:0, 1:1, 7:0, 4:2), pa sa 10 osvojenih bodova prati vodeći Singidunum, koji ima maksimalnih 12 bodova.

Najefikasniji kod Valjevaca bili su Janošević i Pelemiš sa po 4, odnosno Bulajić sa 3 postignuta gola. Najbolji strelac kod Novobeograđana bio je Baković sa dva gola.

Drugi valjvevski klub, „stariji brat“ Valis, opet je poražen. Ovoga puta od kruševačke Rasine, kao domaćin u Kragujevcu, rezultatom 8:14, i čvrsto drže „fenjer“ sa tri boda za tri poraza (u prvom kolu, zbog neparnog broja ekipa, bili su slobodni). Na sajtu www.vaterpolovesti.com detalja o ovoj utakmici nema, kao ni parova utakmica 5. kola.

Uz to, ni valjevski klubovi ne pretržu se u komunikaciji sa medijima, sa Kolubarskim.rs bar, pa su i naši izveštaji skromni! O fotografijama da i ne govorimo... Okače ponešto na svojim stranicama FB!

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...