Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.05.2018, 19:40

Ubedljiv poraz u Novom Sadu

č: | fb:
U 8. kolu SLS, večeras u Novom Sadu, Vojvodina je pobedila VK Valjevo sa 20:5 (3:2, 4:1, 9:0, 4:2) u utakmici u kojoj su gosti igrali sa sedmoricom momaka iz sopstvene Škole vaterpola, koji su imali priliku da se kale i stiču iskustvo. Najveći pad u igri Valjevci su imali u trećoj četvrtini. 
 
 
Po dva gola za Valjevo postigli su Radulović i Đorđević, a jedan gol dao je Filipović. Još su igrali golmani Brakočević i Spasojević, te Panajotović, Arsenović, Marković, Mitrović, Savić, Lukić, Popović i Mirković.
 
 
Po tri gola za Vojvodinu dali su Ćuk, Šulc i Tubić, a po dva Čabrilo, Prekogačić, Ćatović i Vasić.
 
 
U 9. kolu, VK Valjevo je gost Crvene zvezde. Do kraja SLS valjevski vaterpolisti biće gosti na svim utakmicama osim protiv Zemunaca u pretposlednjem, 13. kolu, u junu, jer su ulogu domaćina, zbog oročenog vremena trajanja balona u Petnici, menjali sa ostalim klubovima. 
 
 
Utakmica Valjevo-Zemun igraće se na otvorenom olimpijskom bazenu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 10 sati 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 12 sati 58 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara