Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.05.2018, 19:40

Ubedljiv poraz u Novom Sadu

č: | fb:
U 8. kolu SLS, večeras u Novom Sadu, Vojvodina je pobedila VK Valjevo sa 20:5 (3:2, 4:1, 9:0, 4:2) u utakmici u kojoj su gosti igrali sa sedmoricom momaka iz sopstvene Škole vaterpola, koji su imali priliku da se kale i stiču iskustvo. Najveći pad u igri Valjevci su imali u trećoj četvrtini. 
 
 
Po dva gola za Valjevo postigli su Radulović i Đorđević, a jedan gol dao je Filipović. Još su igrali golmani Brakočević i Spasojević, te Panajotović, Arsenović, Marković, Mitrović, Savić, Lukić, Popović i Mirković.
 
 
Po tri gola za Vojvodinu dali su Ćuk, Šulc i Tubić, a po dva Čabrilo, Prekogačić, Ćatović i Vasić.
 
 
U 9. kolu, VK Valjevo je gost Crvene zvezde. Do kraja SLS valjevski vaterpolisti biće gosti na svim utakmicama osim protiv Zemunaca u pretposlednjem, 13. kolu, u junu, jer su ulogu domaćina, zbog oročenog vremena trajanja balona u Petnici, menjali sa ostalim klubovima. 
 
 
Utakmica Valjevo-Zemun igraće se na otvorenom olimpijskom bazenu.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 11 sati 56 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 16 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.