Registracija Prijava preko FB
Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
13.12.2020, 07:42

Zoran Jakovljević predsednik valjevskih demokrata

č: | fb:

Predsednik valjevskih demokrata je građevinski inženjer Zoran Jakovljević, nekadašnji gradonačelnik Valjeva.

 

Na sinoć održanim neposrednim izborima, pored predsednika, valjevske demokrate su od 20 kandidata izabrale 15 članova Gradskog odbora. Demokrate su u skladu sa Statutom stranke na listi za izbor kandidata imale trećinu žena i deset posto mlađih od 30 godina.   

 

Zoran Jakovljević se zahvalio svima koji su glasali rekavši da raduje to što je na ovim izborima učestvovalo preko 80 posto članova sa pravom glasa.

 

"Sledi nam konstituisanje Gradskog odbora, Izvršnog odbora i ostalih tela, a nakon toga težak rad na terenu kako bismo građanima približili politiku Demokratske stranke i ubedili ih u svoje namere. Reformisaćemo stranku, završiti sa lošim praksama i primenjivati demokratske principe funkcionisanja. Na prvom mestu će nam biti javni interes, a potom interes stranke", poručio je novoizabrani predsednik valjevskog odbora DS Zoran Jakovljević.

 

Potpredsednici GrO DS, Izvršni odbor i predsednik IO, kao i sekretar GrO DS, biće izabrani na prvoj konstitutivnoj sednici, koja će biti održana do kraja godine najverovatije onlajn zbog epidemiološke situacije.

 

Izborom Zorana Jakovljevića za predsednika GrO DS, valjeske demokrate su dobile novo rukovodstvo nakon više od godinu i po dana pošto je tadašnji predsednik Slobodan Pavlović podneo ostavku. On je ostavku podneo sredinom maja prošle godine i tada je za poverenika postavljen Dejan Nikolć iz Beograda. 

 

 

Aktuelno

Radovi na vrelovodu u Železničkoj (foto: Kolubarske.rs)
Priključak za velike zagađivače Pre 1 sati 31 minuta

U toku radovi na vrelovodu u Železničkoj ulici

U toku je izgradnja primarnog priključnog vrelovoda "Železnička", sa ugradnjom toplotnih podstanica za priključenje objekata Zavoda za javno zdravlje, Nacionalne službe za zapošljavanje i...  · 1 komentar

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podci Zavoda za javno zdravlje Pre 23 sati 56 minuta

U Valjevu još 143 osobe zaražene

Od posledica koronavirusa u Mionici je preminula još jedna osoba. U Valjevu su još 143 osobe zaražene koronavirusom, hospitalizovano je 163 kovid pacijenata. Testirano je 326 na teritoriji...  · 4 komentara