Registracija Prijava preko FB
SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
17.05.2021, 19:41

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića

č: | fb:

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih, ali i sa državnih funkcija, kao i isključenje iz Srpske napredne stranke, saznaju Kolubarske.rs.

 

Izvor Kolubarskih.rs navodi da je sinoć održan sastanak na kome je jednoglasno zatraženo da Stefanović bude smenjen sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, kao i da bude smenjen sa mesta ministra odbrane.

 

Najveće nezadovoljstvo članstva odnosi se na rad Nebojše Stefanovića kako u stranačkom odboru, tako i na doskorašnjoj poziciji prvog čoveka policije, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

 

Kako nam je rečeno, valjevski naprednjaci zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i zbog čega Nebojša Stefanović, kao ministar policije, nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije.

 

Valjevski naprednjaci, za razliku od ostalih odbora SNS u Srbiji koji su zatražili smenu Nebojše Stefanovića, imaju argument više zbog čega treba da napusti sve funkcije i partiju, a to je, prema navodima našeg izvora, "afera Krušik". Takođe smatraju da je "Nebojša Stefanović, kao ministar vojni, najodgovorniji za trenutno teško stanje u valjevskoj vojnoj fabrici".

Aktuelno

Prva osnovna škola (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Mala matura Pre 14 sati 3 minuta

Završni ispit za osnovce

Završni ispit za učenike osmog razreda, polaganje male mature, je 23, 24. i 25. juna, a od osvojenih bodova i uspeha u osnovnoj školi zavisiće upis u željenu srednju školu.   Ove godine...  · 1 komentar

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično saznajemo Pre 1 dan 5 sati

Smenjen direktor Krušika

Nadzorni odbor valjevskog Krušika smenio je danas generalnog direktora te kompanije Vladana Lukića, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Takođe nezvanično saznajemo da je na mesto vršioca dužnosti...  · 21 komentara

Udžbenici za prvake (foto: www.mionica.rs)
Po peti put za redom Pre 10 sati 51 minuta

Besplatni udžbenici za mioničke prvake

Opština Mionica je, po peti put za redom, prvacima u svih 36 naselja obezbedila besplatne udžbenike. Iz opštinske kase biće izdvojeno 980 hiljada dinara. "Besplatnim podelom udžbenika za prvake...