Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
23.02.2023, 08:07

Valjevski naprednjaci na udaru kritike Aleksandra Vučića

č: | fb:

Prošle sedmice u Beogradu je održan prošireni sastanak Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je za temu imao analizu stanja u lokalnim organizacijama ove stranke.

 

Posebno su se na udaru kritike predsednika stranke Aleksandra Vučića našli gradski odbori u Valjevu i Čačku, za koje je rečeno da imaju najlošiji rejting u biračkom telu u čitavoj Srbiji, piše OzonPress.

 

Prema pisanju čačanskog portala, na sastanku Izvršnog odbora SNS-a je rečeno da gradski odbori u Valjevu i Čačku, na osnovu sprovedenih anketa, imaju tek neki promil preko 30 posto podrške birača, dok je taj procenat u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji znatno veći, kreće se od 45 do 50 posto.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 4 sati 31 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 9 sati 41 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar