SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
27.02.2023, 09:58

Konkurs za privredno-turističke manifestacije

č: | fb:

Gradska uprava Valjeva raspisala je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta grada za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija Valjeva u 2023. godini.

 

Ove godine u gradskom budžetu za te projekte je opredeljeno 4,5 miliona dinara, dok je lane za podsticaj privredno-turističkih manifestacija bilo izdvojeno tri miliona dinara.

 

U javnom konkursu navedena su četiri kriretijuma za ocenjivanje programa, a  pravo podnošenja prijava za dodelu sredstava imaju udruženja čije će se programske aktivnosti realizovati na teritoriji Valjeva koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifesacija. Rok za podnošenje prijava na konkurs je 10. mart 2023. godine.

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 47 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara