Valjevo u 14 časova
Valjevo u 14 časova
21.07.2014, 13:56

Spas na bazenima u Petnici

č: | fb:

Danas je u Valjevu u 14 časova izmerena temperatura od 33 stepena, što je najviša izmerena temperatura ovog leta u našem gradu. I pored tropskih vrućina u Službi Hitne pomoći nije drastično povećan broj poziva, od jutros do 14 časova bilo je osam intervencija na terenu, pomoć su uglavnom tražili stariji sugrađani i hronični bolesnici.

Ko god je mogao danas je pobegao sa užarenog asfalta i osveženje potražio na bazenima u SRC Petnica ili uz obale Gradca. U kupališnom kompleksu u Petnici danas je, do 14 časova, prodato 1500 ulaznica a rekord ovog leta ostvaren je juče kada je na bazenima bilo preko 4000 kupača. U SRC Petnica očekuju veči broj posetilaca u popodnevnim časovima, i kako nam rekoše, na bazenima i pored velikog broja kupača higijena i bezbednost su na najvišem nivou. Zavod za javno zdravlje danas je u 13 časova uzorkovao vodu petničkih bazena, a rezultati će biti poznati za nekoliko dana. Procenat hlora kreće se od 0,2 do 0,4 posto, pokazale su današnje analize.

SRC Petnica (arhiva)

SRC Petnica (arhiva)

Cene ulaznica u SRC Petnica su nepromenjene u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Celodnevna ulaznica košta 200 dinara, popodnevna od 15 časova košta 150 dinara, dečja do 7 godina  je 100 dinara. Mesečna pretplata  je 1800, dok je cena sezonske ulaznice 3.600 dinara.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 21 sati 57 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara