Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
29.07.2014, 10:13

Zatvorenik umro u bolnici

č: | fb:

Zatvorenik Okružnog zatvora u Valjevu, Joviša Radosavljević  (1959), nastanjen na području Lajkovačke opštine, umro je u valjevskoj bolnici, gde je bio hospitalizovan zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba. Prema saznanjima Kolubarskih.rs, obdukcija posmrtnih ostataka, urađena sinoć, pokazala je da je u pitanju prirodna smrt uzrokovana akutnim infarktom miokarda. Takođe, obducent je konstatovao kako je Radosavljević bio ozbiljno bolestan, a infarkt je bio „brži“ od ostalih „pretnji, koje su ga vitalno ugrožavale“. Inače, Radosvaljević je u Okružni zatvor priveden 25. jula po nalogu Prekršajnog suda. Pozlilo mu je tokom vikenda, kada je smešten u bolnicu, gde je i preminuo.

Dr Ljubiša Božić, sudski veštak Instituta za bezbednost MUP Srbije, sinoć je uradio i obdukciju Katarine Marinković (1973) iz Balinovića, čije je beživotno telo juče pronađeno u koritu Jablanice, u Pakljama. Na mestu gde je utopljenica pronađena, dsežurni lekar – mrtvozornik Doma zdravlja iz Valjeva nije mogao da se izjasni da li ima tragova sumnjive smrti. O tome se, saznaju Kolubarske.rs, još nije izjasnio ni obducent dr Božić s obzirom na veliki broj povreda i potrebe razgraničenja da li među tim povredama eventualno ima i „zaživotnih povreda“. Po svemu, najverovatnije se radi o povredama nastalih udaranjem tela nesrećne žene o prepreke u koritu Jablanice tokom plutanja dugog oko četiri kilometra, od Balinovića do Pakalja. Katarina Marinković je, u nedelju popodne, u blizini svoje kuće upala u potok, koji se uliva u Jablanicu.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 11 sati 31 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 5 komentara