Dragoljub Krstić (foto: Đorđe Đoković)
Dragoljub Krstić (foto: Đorđe Đoković)
30.07.2014, 11:51

Krstić od sutra neće biti pomoćnik gradonačelnika

č: | fb:

Pomoćnik gradonačelnika Dragoljub Krstić već sutra biće razrešen sa mesta pomoćnika gradonačelnika. Akt o njegovom razrešenju je pripremljen i sutra će ga potpisati gradonačelnik, saopštio je danas zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je tačno da su istovremeno na bolovanju gradonačelnik, njegov pomoćnik i predsednica Skupštine, Žarko Kovač je rekao da je gradonačelnik Stanko Terzić bio na bolovanju pet nedelja, od kraja maja do prve nedelje jula, predsednica Skupštine grada Slavica Cupać je na bolovanju od nedavno, dok je pomoćnik gradonačelnika Dragoljub Krstić na godišnjem odmoru koji se završava sutra. 

- Grupa građana Pobeda sama sebe je isključila iz vladajuće koalicije ne poštujući dogovor o toku sednice parlamenta, da ne bude vređanja i svađanja. Potom je zbog takvog ponašanja proistekao akt koalicije da se Pobeda amputira iz vlasti i da se svi njihovi funkcioneri razreše dužnosti, što podrazumeva i razrešenje Krstića sa mesta pomoćnika gradonačelnika - objasnio je Žarko Kovač danas na konferenciji za novinare LDP.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 22 sati 56 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara