Dragan Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
Dragan Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
24.03.2016, 12:31

Jeremić: „Ako hoćeš pobediti, ne smeš izgubiti”

č: | fb:

Kandidat za gradonačelnika i nosilac izborne liste SPS Dragan Jeremić demantovao je da je postignut dogovor o postizbornoj koaliciji sa naprednjacima i o podeli funkcija nakon lokalnih izbora. Jeremić tvrdi da nisu tačne čaršijske priče da je dogovoreno da će, ukoliko SNS osvoji više mandata od SPS u gradskoj skupštini, gradonačelnik biti Slobodan Gvozdenović, dok će njegov zamenik biti upravo Jeremić.

„Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti“, citirao je rečenicu iz čuvenog italijanskog stripa Alan Ford, poručivši da se kandidovao da pobedi, a ne da izgubi. „Deplasirani su komentari i priče koje kruže gradom. Socijalisti izlaze na ove izbore sa željom i namerom da pobede, nema nikakvog dogovora o koaliciji i podeli funkcija, jer utakmica se igra i ne znam da li uopšte takve degutantne priče komentarisati i negirati”, rekao je Jeremić.

Dodaje da se godinama bavi sportom, nosi u sebi upornost i pobednički duh. „Dok sam se bavio sportom u svaku utakmicu sam ulazio da pobedim, pa čak i danas rekreativno basket igram na pobedu i svaka čast onome ko uspe da me pobedi, a da pri tom ne dobije, bar, one sportske ‘batine’, drugim rečima ne predajem se tako lako”, poručio je kandidat socijalista za gradonačelnika Dragan Jeremić.

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 3 sati 8 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar