PK Valis
PK Valis
06.02.2024, 10:40

Dve medalje za plivače Valisa

č: | fb:
Proteklog vikenda na bazenu u Košutnjaku je održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Plivački klub Valis su predstavljali: Vuk Tešanović u kategoriji juniora, Andrej Milivojević, Maša Radojević i Đorđe Živković u kategoriji kadeta.
 
 
Najuspešniji su bili Vuk Tešanović i Andrej Milivojević sa osvojenim bronzanim medaljama, a sve pohvale za isplivanu trku koja je trajala duže od jednog sata kontinuiranog plivanja, zaslužuju Maša Radojević i Đorđe Živković.
 
 
U sredu je u hotelu Hilton u Beogradu održana izborna skupština Plivačkog saveza Srbije. Delegati su izabrali jedinog kandidata za predsednika Snežanu Žugić, a i u ovom sazivu će naš sugrađanin Branislav Kovačević obavljati funkciju člana upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije.

Aktuelno

Nelegalni objekat na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Nelegalni objekat se pojačao baštom Pre 7 sati 3 minuta

Moć investitora ili nemoć Grada?

Umesto da bude uklonjen, prema Rešenju građevinskog inspektora od 17. januara, ugostiteljski objekat u centru Divčibara radi "punom parom" i to pojačan baštom. U Gradskoj upravi pre dva meseca...  · 5 komentara

 (foto: )
Organizator Ujedinjeno Valjevo može Pre 5 sati

Tribina "Za zdrav vazduh i bez rudnika"

Koalicija "Svanuće - Ujedinjeno Valjevo može" organizuje tribinu na temu zaštite životne sredine "Za zdrav vazduh i bez rudnika". Tribina će biti održana u Holu Centra za kulturu u 19 časova.  · 1 komentar