Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
Podrška srednjoškolaca 19.05.2014

Bar u nevolji smo složni

Nakon prvih apela za prikupljanje humanitarne pomoći za stanovnike sa poplavljenih područja u akciju su se uključili i valjevski srednjoškolci.

Mihailo Milutinović (foto: Đorđe Đoković)
Naprednjaci poručuju 19.05.2014

Vlast politizuje

Zakazivanjem sutrašnje sednice Gradske skupštine aktuelna valjevska vlast politizuje zajedničku nesreću svih nas u Srbiji.

Rebelj (foto: Miodrag Vujić / Direkcija za urbanizam)
Posledice poplava 18.05.2014

Šteta od poplava oko 10 miliona evra

Šteta od poplava u Valjevu procenjuje se na oko 10 miliona evra. Vraćanje Kolubare u pređašnje stanje koštaće oko tri miliona evra.U dnosu na druge gradove Valjevo je pretrpelo manju štetu iako se...

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo 18.05.2014

Umesto uvodnika

Ostajući u starovremskom svom budžaku Radovan Beli Marković poručuje – internet novine Kolubarske, dugog veka neka budu!

Ub pod vodom (foto: Stefan Teodosić)
Poplave 18.05.2014

Poplave razorile i Kolubarski okrug

Ona narodna da su „Đurđevske kiše blagodet“ ovoga puta pretvorila se u suštu suprotnost. Majske padavine od preko 100 litara po kavdratnom metru za kratko vreme donele su nezapamćene poplave.

Jadar (foto: Đorđe Đoković)
Stav SNS 18.05.2014

Zakasnela reakcija nestručnog Štaba

Štab za vanredne situacije, na čijem čelu je gradonačelnik Stanko Terzič, reagovao kasno i nestručno u trenutku kada je grad zadesila najveća elementarna katastrofa u istoriji.

Miroslav Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
Priznanje 16.05.2014

Kada majstor postane majstor

Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih valjevskih fotografa Miroslav Jeremić Jeremija dobio je zvanje “majstor fotografije”, što je najviše umetničko zvanje Foto saveza Srbije.