Registracija Prijava preko FB

Tema: Direkcija

 • Platani u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Narednih dvadeset dana

  Sređivanje platana i drvoreda u centru grada

  Danas je počelo sređivanje drvoreda u Ulici Vuka Karadžića prevršavanjem platana od spomenika Vuka Karadžića do Valjevske gimnazije. Pored tog posla, koji će biti završen u naredna tri dana, u planu je sređivanje drvoreda u Sinđelićevoj, u delovima Knez Mihajlove i Hajduk Veljkove ulice, kao i uklanjanje obolelih stabala u gradskim naseljima, što će trajati narednih dvadesetak dana.

 • Nagrađeni urbanisti (foto: Đorđe Đoković)
  Za Plan centra i park na Jadru

  Dve nagrade za valjevske urbaniste

  Urbanisti Gradske direkcije nagrađeni su sa dve nagrade na 25. Međunarodnom salonu urbanizma koji je održan u Sremskoj Mitrovici na Međunarodni dan urbanizma. U kategoriji Planovi generalne regulacije, valjevski urbanisti Vlastimir Čarnojević, Violeta Petrović, Zoran Marković, Katarina Novaković, Marija Mitrović, Vladimir Pošarac, Ljiljana Bojanić i Miroslav Burmazović dobitnici su druge nagrada za rad "Valjevo - Plan generalne regulacije centar – kontinuitet modernog planiranja"

 • Kružni tok kod autobuske stanice (foto: Đorđe Đoković)
  Na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića

  Završen kružni tok

  Pre roka, za manje od mesec dana, završena je izgradnja kružnog toka na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića, u blizini autobuske stanice. Vrednost radova je 6,7 miliona dinara, a izvođač je bilo građevinsko preduzeće „Ingrap-omni“.

 • Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
  Postavljeni tobogani, ljuljaške, klackalice

  Ispunjeno predizborno obećanje gradonačelnika

  U porti Eparhijskog doma u Novom naselju napravljeno je dečje igralište, prvo i za sada jedino u tom delu grada. Pre desetak dana postavljeni su tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi mobilijar za igru u koje je uloženo 250.000 dinara.

 • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Od duplih traka do Ulice Selimira Đorđevića

  Dušanova će biti rekonstruisana do polovine novembra

  U zavisnosti od vremenskih uslova i tempa izvođenja radova, do polovine novembra trebalo bi da bude rekonstruisan deo Dušanove ulice na potezu od raskrsnice sa Ulicom vladike Nikolaja do Ulice Selimira Đorđevića u dužini od 320 metara, najavljuju iz Gradske direkcije.

 • Pešačka staza kod Krušikovog stadiona (foto: Đorđe Đoković)
  Pored Krušikovog stadiona

  Uskoro osvetljena i asfaltirana pešačka staza

  Radovi na izgradnji pešačke staze pored stadiona ''Krušik'' na potezu od spomenika Milovana Glišića u MZ ''Gradac'' do Hrama Vaskrsenja Hristovog privode se kraju, kažu u Gradskoj direkciji.

 • Radovi na uglu Hajduk Veljkove i Mirka Obradovića (foto: Đorđe Đoković)
  Iz Direkcije najavljuju još šest gradilišta

  Počela izgradnja kružnog toka

  Izgradnja kružnog toka na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića počela je juče, a prema najavi iz Gradske direkcije radovi će biti završeni u roku od 30 dana koliko će za saobraćaj biti zatvorene ove dve ulice u tom delu grada.

 • Sinđelićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Iz Gradske direkcije najavljuju

  Od sutra Sinđelićeva otvorena za saobraćaj, ali bez tehničkog prijema i upotrebne dozvole

  Rekonstrukcija Sinđelićeve od Ulice Dr Pantića do Ulice vladike Nikolaja, u koju je uloženo 6,1 milion dinara, biće završena sutra i otvorena za saobraćaj, saopšteno je danas, nakon obilaska radova. Direktor Gradske direkcije Zoran Trifunović kaže da je za manje od mesec dana "ulica u dužini od 180 metara presvučena novim asfaltnim slojem, postavljena je nova javna rasveta i asfaltirani su trotoari sa obe strane sdaobraćajnice".

 • Ulica Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon izgradnje fekalne kanalizacije i novi put

  Asfalt u Ulici Stevana Filipovića do kraja nedelje

  Radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju ulice Stevana Filipvoića u Mesnoj zajednici Gorić, koji su u programu Gradske direkcije u okviru investicionog održavalja ulica i puteva, privode se kraju.

 • Zatvoreni deo Sinđelićeve (foto: Đorđe Đoković)
  Radovi će biti završeni do 5. oktobra

  Počela rekonstrukcija Sinđelićeve ulice

  Rekonstrukcija Sinđelićeve ulice na potezu od Pantićeve do Ulice vladike Nikolaja počela je danas, a vrednost radova je 7,1 milion dinara. Najavljeno je da će ulica biti zatvorena za saobraćaj do 5. oktobra, kada se očekuje završetak radova. Rekonstukcija dela Sinđelićeve ulice počela je radovima na zameni vodovodne mreže i priključaka, a koje izvodi i finansira Gradski vodovod.