Registracija Prijava preko FB

Tema: Promocija

 • Promocija monografije o Branku Obradoviću (foto: Đorđe Đoković)
  Monografije koje čuvaju sećanje

  Važno je da postoji svest da je u Valjevu živeo čovek kao što je Branko Obradović

  „Ovo je sigurno jedan emotivan trenutak za porodicu Branka Obradovića. Ovu monografiju smo mnogo godina, ne očekivali nego priželjkivali", rekla je uoči promocije monografije "Branko Obradović – knjiga smeha bez zaborava", Brankova kći Tatjana Meža.

 • Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Valjevskoj gimaziji

  Četiri romana Branislava Jankovića

  U Valjevskoj gimnaziji još jedno zanimljivo književno veče. Večeras od 18.30 časova biće predstavljena četiri romana Branislava Jankovića, "O vukovima i snkama", "Suze Svetog Nikole", "Vetrovi zla" i "Peta žica". Voditelj programa je Karolina Ćojbašić koja kaže da će večeras najviše vremena i pažnje biti posvećeno romanu "Suze Svetog Nikole", s je u skladu sa vremenom, s obzirom na to da nam predstoji jedna od najvećih srpskih slava.

 • Matija Bećković (foto: Đorđe Đoković)
  U slavu Njegoša

  Spev Matije Bećkovića “Prahu oca poezije”

  U Valjevskoj gimnaziji su, predstavljanjem nove knjige Matije Bećkovića "Prahu oca poezije", obeležena tri jubileja - 146 godina Valjevske gimnazije, 125 godina Srpske književne zadruge i 77. rođendan akademika Matije Bećkovića.

 • Dragan Todorović i Dragoljub Žarković (foto: Đorđe Đoković)
  Predstavljena knjiga "U tri lepe" novinara Vremena

  "Dragan Todorović je čudo od čoveka"

  "U tri lepe" naziv je nove knjige Dragana Todorovića novinara Vremena, koja je predstvljena sinoć u Grand hotelu. Knjigu čine 33 teksta Dragana Todorovića objavljena u Vremenu mahom 2015. godine, uz nekoliko ovogodišnjih i tekstova iz 2014. godine.

 • Plakat za promoviju knjige
  Večeras u Grand hotelu

  Predstavljanje knjige Dragana Todorovića „U tri lepe“

  "U tri lepe", naziv je nove knjige Dragana Todorovića novinara Vremena, koja će biti predstvljena večeras u 18.00 časova u Grand hotelu. Knjigu čine 33 teksta Dragana Todorovića objavljena u Vremenu mahom 2015. godine, uz nekoliko ovogodišnjih i tekstova iz 2014. godine.

 • Miloš Jevtić (foto: Đorđe Đoković)
  U Biblioteci

  Veče posvećeno Milošu Jevtiću

  "Osam decenija na zadatku" naziv je večerašnjeg književnog programa u gradskoj Biblioteci, u okviru koga će biti obeleženo osam decenija života i četiri decenije Kolekcije "Odgovori" Miloša Jevtića uz promociju knjige „Kutija za pamćenje”.

 • Ajhinger pivo (foto: Đorđe Đoković)
  Promovisano sinoć, a „kumovi“ nagrađeni

  Ajhinger, novo pivo Valjevske pivare

  Valjevska pivara je predstavila novo Ajhinger (Eichinger) pivo čija je proizvodnja počela pre tri meseca i već je, kako je sinoć rečeno, osvojilo ljubitelje piva „posebnim ukusom, proizvedeno bavarskom tehnologijom“. Pored promocije novog piva, sinoć su u Grand hotelu uručene nagrade onima koji su, kroz Fejsbuk kampanju, predlagali ime za novi proizvod Valjevske pivare.

 • Valjevsko pivo (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Grandu

  Promocija „Ajhinger“ piva

  Valjevska pivara će početak plasmana nove robne marke Eichinger (Ajhinger), obeležiti večeras uručenjem nagrada za predlagače naziva za novo pivo u okviru Fejsbuk kampanje, koja je organizovana krajem prošle godine. Nakon razmatranja skoro 300 različitih predloga pristiglih tokom jednomesečnog nagradnog konkursa, odlučeno je da će novo pivo Valjevske pivare nositi naziv Eichinger.

 • Radovan Beli Marković (foto: Đorđe Đoković)
  U porti manastira Svetog Đorđa u Ćelijama

  Promocija „Putnikove ciglane“ Radovana Belog Markovića

  Novi roman Radovana Belog Markovića „Putnikova ciglana“ biće predstavljen večeras u 19.00 časova u porti manastira Svetog Đorđa u Ćelijama u okviru manifestacije „Dani Lajkovca“. O knjizi će govoriti književni kritičar Vesna Trijić, prof. dr Radivoje Mikić i autor

 • Dušan Arsenić (foto: ĐorđeĐoković)
  Predstavljena knjiga „Artmosphera – Presek“

  Dušan Arsenić svestrani stvaralac sa jasnim stavom

  Knjiga „Artmosphera – Presek“ je presek trideset godina rada Dušana Arsenića u oblasti grafičkog dizajna, oglašavanja, scenografije, karikature i uređenja prostora, a mnogi od tih radova su bivali i nagrađivani. Dušan Arsenić kaže da je od ideje pravljenja knige do realizacije prošlo puno vremena, a želja je bila da „okupi na jednom mestu svoj višegodišnji rad“.