Registracija Prijava preko FB

Tema: Promocija

 • Puletić i drugari (foto: PANI)
  Promocija knjige

  “First take” Radovana Puletića u “Priči”

  Pisac, novinar, kolumnista i bloger Radovan Puletić večeras će od 21 čas u valjevskom kafeu "Priča" predstaviti svoju knjigu eseja "First take". Priče sabrane pod ovim naslovom nastajale su u poslednjih sedam godina, a većina je objavljena i u internet novinama Kolubarske.rs, u okviru bloga "3put odjedanput".

 • Dejan Atanacković (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija romana

  Luzitanija

  U sali Valjevske gimnazije održana je promacija romana "Luzitanija" Dejana Atanackovića, aktuelnog dobitnika NIN-ove nagrade za 2017. godinu. Bio je to pravi odabir za kraj kulturnih dešavanja u aprilu koje organizije biblioteka.

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Književno veče u Valjevskoj gimnaziji

  "Četiri ludila" i dijagnoza

  Kultura je na izdisaju, stanje je loše, prognoze još gore - dijagnoza uspostavljena, kurativa izostavljena! Dakle, sve se zna, sve je svima jasno, ali niko ništa (ili jedva tek po nešto) da preduzme!

 • Kalendar Valjevske pivare (foto: Đorđe Đoković)
  Promovisan kalendar za 2018. godinu

  "Okom ljubitelja Valjevskog piva"

  Fotografije ljubitelja Valjevskog piva sa najrazličitijih mesta i sa raznih krajeva sveta, koje su slali Valjevskoj pivari, ukrašavaju ovogodišnji kalendar Valjevske pivare. "Okom ljubitelja Valjevskog piva", naziv je kalendara za 2018. godinu nastao od fotografija koje su tokom prošle godine objavljivane na Fejsbuk stranicama Valjevsko pivo i Valjevska pivara.

 • Knjiga Dragutin Dragan Mijanović (foto: Kolubarske.rs)
  Večeras u Valjevskoj gimnaziji

  Knjiga "Dragutin Dragan Mijanović"

  U okviru programa obeležavanja 147 godina postojanja Valjevske gimnazije večeras u 18.30 časova biće predstavljena knjiga "Dragutin Dragan Mijanović", autora dr Radovana Marjanovića.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  U Modernoj galeriji Valjevo

  Večeras "Iskre iz pepela" Branka Pirgića

  Promocija knjige zapisa Branka Pirgića "Iskre iz pepela" večeras u Modernoj galeriji u 20 časova. Na promociji će, pored autora, učestvovati Mirko Magarašević i Đorđe Janić. Delove iz knjige će čitati Nebojša Milovanović.

 • Među četiri agencije iz Srbije i Crne Gore

  "Wild Serbia" u projektu "Zajednički turistički proizvod"

  Među četiri turističke agencije koje su uključene u projekat "Zajednički turistički proizvod Srbije i Crne Gore" je i valjevska "Wild Serbia Adventures”" što je svojevrsno priznanje ovoj agenciji za dosadašnje aktivnosti, pre svega na polju avanturističkog turizma. Ivan Nastić, osnivač agencije "Wild Serbia", za Kolubarske.rs kaže da je uključivanje valjevske agencije u ovaj projekat vrlo značajno za naš kraj zbog toga što niko drugi ne bi bolje predstavio avanturističke potencijale valjevakih planina nego sami Valjevci.

 • Projekat Herkules
  U Centru za kulturu predstavljanje knjige

  "Projekat Herkules"

  Knjiga Valjevca Ivana Brankovića "Projekat Herkules", u izdanju Portalibrisa, biće predstavljena večeras u 19.00 časova u holu Centra za kulturu. "Projekat Herkules" je nastavak "Prometejevog dnevnika" domaćeg pisca i game developer-a Ivana Brankovića. Kako je napisano u pozivu, delo predstavlja mešavinu žanrova naučne fantastike, misterije i romanse začinjeno dobrom akcijom.

 • Predstavljanje knjige u Modernoj galeriji (foto: Đorđe Đoković)
  U Modernoj galeriji predstavljena knjiga

  "Pariski razgovori, između profesije i zanimanja"

  "Pariski razgovori, između profesije i zanimanja" naziv je knjige Živadina Mitrovića, koja je predstavljena u Modernoj galeriji Valjeva. Kao što u naslovu kaže, tema je Pariz u očima jugoslovenskih umetnika, koju je autor znalački uklopio između profesije istoričara umetnosti i zanimanja novinara.

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  U Modernoj galeriji

  Knjiga "Pariski razgovori"

  U Modernoj galeriji večeras će u 18.00 časova biće predstavljena knjige "Pariski razgovori" Živadina K. Mitovića. Autor knjige govoriće o umetnicima sa kojima je drugovao i razgovarao, a pre svega će pričati o Ljubi Popoviću i njihovim susretima u Beogradu i Parizu tokom gotovo četiri decenije poznanstva.