Željko Vitorović (foto: Đorđe Đoković)
Valjevski umetnici 15.06.2014

Izložba „Vrt-pad“

„Vrt-pad“ naziv je druge samostalne izložbe Valjevca Željka Vitorovića, koju svi zainteresovani mogu videti u holu Centra za kulturu. U pitanju su crteži rađeni tehnikama tuša i olovke na papiru.

Miloš Smiljanić (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri 12.06.2014

Humanitarno kulturno leto

„Tešnjarske večeri“ će biti održane od 15. do 23. avgusta, a budžet od preko dva miliona dinara namenjen za održavanje ove manifestacije biće preusmeren za izgradnju dve kuće u Rebelju, rekao je...

Konferencija za novinare (foto: Đorđe Đoković)
Humanitarna predstava 12.06.2014

Za decu iz Rebelja

Predstava „Čorba od kanarinca“ sutra će u 20 časova biti odigrana na velikoj sceni Centra za kulturu, a prihod od prodaje karata biće upućen deci iz Rebelja, sela u kome je u klizištu stradalo...

<p>Prof. dr Stani&scaron;a Tutnjević i Petar Pajić</p> (foto: Đorđe Đoković)
Svečanost u Brankovini 11.06.2014

Desankina nagrada Petru Pajiću

Pesnik Petar Pajić dobitnik je nagrade „Desanka Maksimović“ za sveukupan doprinos srpskoj poeziji. Nagrada mu je uručena na današnjoj svečanosti u Brankovini.

KUD
"Abrašević" 11.06.2014

Prolećni koncert

Tradicionalni „Prolećni koncert“ Kulturno umetničkog društva „Abrašević“ biće održan večeras u 20 sati u velikoj sali Centra za kulturu.

Savo Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
Otvorena izložba u "Trnavcu" 10.06.2014

„Akvarel je impuls potez“

Od klasičnog do modernog, slikano akvarelom, naziv je izložbe crnogorskog slikara Save Pavlovića koja je večeras otvorena u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“.

Međurečje (foto: Đorđe Đoković)
Međurečje 9.06.2014

Poetski teatar na sceni CZK

Poetski performans i izložba “Međurečje” u organizaciji Valjevske kulturne mreže – VAKUM, održan je na sceni Centra za kulturu. U neobičnoj atmosferi mladi valjevski autori su čitanje svoje poezije...  · 1 komentar

Međurečje (foto: VAKUM)
Junska akcija VAKUM-a 8.06.2014

„Međurečje“

Valjevska kulturna mreža - VAKUM junsku akciju organizuje u 19 časova. Ovoga puta će na velikoj bini Centra za kulturu biti održan poetski performans i izložba “Međurečje”.

Narodni muzej Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Noć muzeja 31.05.2014

Svadbe i venčanja u muzejskoj noći

Manifestacija Noć muzeja biće održana večeras, od 18 do 02 časa. Ove godine u Valjevu je pripremljen niz sadržaja koje objedinjuje ista tema - svadbe i venčanja.