Trening OFK Osečina (foto: Dragan Savić)
Fudbalski turnir u Lozničkom Polju 4.08.2014

Osečina treća

Na Memorijalu „Momčilo-Moma Ranković” u Lozničkom Polju, OFK Osečina je osvojila treće mesto, a napadač ovog tima Dejan Milošević je najuspešniji strelac turnira sa tri postignuta gola.

Teretana na otvorenom u Osečini (foto: Dragan Savić)
„Coca - Cola” dаruје 3.08.2014

I Osečina dobila teretanu na otvorenom

Оsеčinа је, zаhvаlјuјući glаsоvimа svојih grаđаnа, izbоrilа mеstо mеđu 45 pоbеdničkih srpskih grаdоvа i оpštinа kоје su bеsplаtnо dоbilе tеrеtаnu оd „Kоkа-Kоlе”.

Aleksandar Bajić (foto: Dragan Savić)
Ilindanski sabor u Bratačiću 2.08.2014

Aleksandar Bajić novi podgorski harambaša

Novi podgorski harambaša na današnjoj Ilindanskoj svetkovini održanoj "kod topa" u selu Bratačić postao je Aleksandar Bajić. Ukonkurenciji osam takmičara drugo i treće mesto podelili su Dušan Cupać...

OFK Osečina na zagrevanju (foto: Dragan Savić)
OFK Osečina 2.08.2014

Na turniru u Lozničkom Polju

Ovog vikenda u Lozničkom Polju održaće se memorijalni fudbalski turnir posvećen Momčilu – Momi Rankoviću, vrednom sportskom radniku iz ovog prigradskog lozničkog naselja.

Borba na brvnu (arhiva) (foto: Dragan Savić)
Sabor u Bratačiću 2.08.2014

Sablja za „Podgorskog harambašu”

Srpskim ustanicima u čast, koji su u Prvom srpskom ustanku učestvovali u boju na Bratačiću 1806. godine, danas će u ovom podgorskom selu održaće se tradicionalni narodni sabor.

U novom domu Nikolića (foto: Dragana Nedeljković)
Danas u Ubu 1.08.2014

Predsednik uručio ključeve novoizgrađenih kuća

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica uručili su danas ključeve novoizgrađenih kuća trima porodicama iz opštine Ub čije su kuće uništene u poplavama.

Sednica SO Osečina (foto: Dragan Savić)
Sednica Skupštine Osečine 1.08.2014

Primedbe, kašnjenje, pa – saglasje

Sednica Skupštine opštine Osečina počela je sa radom po predloženim (i usvojenim) tačkama dnevnog reda sa zakašnjenjem od sat i po od zakazanog vremena. Do toga je došlo zbog brojnih primedbi...

Lajkovac (ilustracija) (foto: )
Danas se obeležava 30.07.2014

Slava opštine Lajkovac

Kulturno-turistička i privredna manifestacija „Dani Lajkovca“ biće završena danas obeležavanjem slave opštine Lajkovac, Ognjene Marije.

Radovi na putu Novaci-Pambukovica (foto: Dragana Nedeljković)
Okrug 28.07.2014

Počela izgradnja puta Novaci - Pambukovica

Javno preduzeće Putevi Srbije krajem nedelje započelo je zemljane radove na izgradnji 1,9 kilometara regionalnog puta Novaci- Pambukovica. Ukupna dužina te deonice sa makadamskom podlogom je 5,2...